KÜÇÜĞÜ OYALADI, BÜYÜĞÜ ÇALDI

Diyarbakır’da, giyim mağazasına giren 2 kişiden biri mağaza görevlisini oyalarken, diğeri de kasa üzerinde bulunan cep telefonunu çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Olay, Diyarbakır merkez Sur ilçesinde tekstil..

KÜÇÜĞÜ OYALADI, BÜYÜĞÜ ÇALDI
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’da, giyim mağazasına giren 2 kişiden biri mağaza görevlisini oyalarken, diğeri de kasa üzerinde bulunan cep telefonunu çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Olay, Diyarbakır merkez Sur ilçesinde tekstil ürünleri satan bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, giyim mağazasına giren biri yaşı küçük 2 kişi, elbise almak bahanesiyle işyerinde görevli olan Kader Aruk’u oyalayarak kasanın üstündeki cep telefonunu çaldı. Bir süre sonra telefonunun olmadığını fark eden Aruk, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Hırsızların müşteri kılığında gelen kişiler olduğunu tespit ederek polis ekiplerine haber verdi.

Hırsızların önce kendisini kıyafet sormak bahanesiyle oyaladığını, daha sonra kasanın üzerindeki telefonunun çaldığını belirten Aruk, ”Sabah dükkanı açtım, sonra iki kişi geldi müşteri sandım. Bana ürünleri sordular, gösterdim. Biri yaşça büyüktü, diğeri daha küçüktü. Bir müddet bakındıktan sonra gittiler. Kasanın üzerindeki telefonumu almak isterken, olmadığını fark ettim. Hemen güvenlik kamerası görüntülerine baktım ve kasanın üzerindeki telefonu, gelen müşteri kılığında bana soru soran hırsızların çaldığını anladım. Daha 2 ay olmuştu o telefonu alalı. Kullanamadan çalıp gittiler. Kendi emeğimle aldığım telefonumun bulunmasını istiyorum” diye konuştu.

Aruk, olayla ilgili şikayette bulunurken, polisin inceleme başlattığı belirtildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.