DİYARBAKIR -SİVEREK KARAYOLUNDA MAHSUR KALAN 49 ARAÇ KURTARILDI

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, son 49 yılın en yoğun kar yağışından vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için gece gündüz çalışıyor. Diyarbakır-Siverek karayolunun 30’uncu kilometresinde vatandaşların mahsur kaldığı ihbarı üzerine Büyükşehir Belediyesi, 4 kar..

DİYARBAKIR -SİVEREK KARAYOLUNDA MAHSUR KALAN 49 ARAÇ KURTARILDI
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, son 49 yılın en yoğun kar yağışından vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için gece gündüz çalışıyor. Diyarbakır-Siverek karayolunun 30’uncu kilometresinde vatandaşların mahsur kaldığı ihbarı üzerine Büyükşehir Belediyesi, 4 kar küreme aracı ve vatandaşların tahliyesi için 2 otobüs ile kurtarma çalışmalarına katıldı. 3 AFAD ekibi, karayollarına ait 4 iş makinesi ile 12 saat süren çalışmanın ardından 47 araç ve 2 yolcu otobüsünde bulunan vatandaşlara ulaşıldı. Kar nedeniyle araçlarında mahsur kalan aralarında yaşlılar ve çocukların da olduğu vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’ne ait araçlarla tahliye edildi. Büyükşehir Belediyesi’nin yoğun kardan vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarına devam edeceği belirtildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.