KATLİAM GİBİ KAZA

Gün yok ki Diyarbakır’da can kaybı yaşanmayan bir trafik terörü vahşet yaşatmasın. Dün Diyarbakır’dan Şanlıurfa istikameti güzergahında olan Yeni hal Köprülü Kavşağı altında katliam gibi bir kaza yaşandı. Renault marka..

KATLİAM GİBİ KAZA
Yayınlanma: Güncelleme:

Gün yok ki Diyarbakır’da can kaybı yaşanmayan bir trafik terörü vahşet yaşatmasın.

Dün Diyarbakır’dan Şanlıurfa istikameti güzergahında olan Yeni hal Köprülü Kavşağı altında katliam gibi bir kaza yaşandı. Renault marka 07 DDY 97 plakalı otomobilin sürücü koltuğunda oturan kişinin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce refüje çarptı ardından elektrik direklerini devirdikten sonra karşı yola uçtu. Otomobil bu arada karşı yönden gelen Ford marka araç 21 TT 316 plakalı hafif ticari taksi ile 04 AE 410 plakalı otomobille çarptı. Çarpışmanın etkisiyle araçta bulunan çok sayıda kişi yaralanarak sağa, sola savruldu. Bu arada elektrik direklerinin devrilmesi sonucu 41 BS 244 plakalı bir otomobil ve 21 BM 742 plakalı başka bir otomobil de hasar aldı.

Kazayı gören tanıkların etraftakilere haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri intikal etti. Olay bölgesine intikal eden sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahaleyi yaptıktan sonra çevredeki hastanelere ulaştırdı. Bu sırada yaralılardan 2’si yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, 8 yaralı da tedavi altına alındı.
Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının gerçekleştirdiği inceleme sonrası olaya karışan araçlar çekici vasıtası ile çekildi, yol trafiğe tekrar açıldı.

Öte yandan bugün öğlen saatlerine doğru yaralanan 1 kişinin de yaşama veda ettiği öğrenilirken geriye kalan 7 yaralı arasında durumu ağır olanların da olduğu ifade ediliyor. Böylece yaşamını kaybedenlerin sayısı 3’e yükseldi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.