ÖZEL EKİPTEN KAÇAMADILAR

Diyarbakır’da, çeşitli suçlardan aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 kişi polis ekipleri tarafından yapılan operasyonla yakalandı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube..

ÖZEL EKİPTEN KAÇAMADILAR
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’da, çeşitli suçlardan aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 kişi polis ekipleri tarafından yapılan operasyonla yakalandı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce kurulan özel ekip tarafından, ağır suçlardan kesinleşmiş cezası bulunan firari şahısların yakalanmasına yönelik operasyon yapıldı.

DİYARBAKIR’DA ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANAN VE HAKLARINDA KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN 7 KİŞİ POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN YAPILAN OPERASYONLA YAKALANDI. ŞÜPHELİLER EMNİYETTEKİ İŞLEMLERİNİN ARDINDAN CEZAEVİNE TESLİM EDİLDİ.

Yapılan operasyonda, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti suçundan 11 yıl 3 ay hapis cezası olan 1 kişi, kasten adam öldürmeye azmettirme suçundan 10 yıl 10 ay hapis cezası olan 1 kişi, hırsızlık suçundan 5 yıl hapis cezası olan 1 kişi, cinsel saldırı suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası olan 1 kişi, silahla yağma suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezası olan 1 kişi, hırsızlık suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası olan 1 kişi ile ruhsatsız ateşli silah bulundurma, hırsızlık ve kasten yaralama suçlarından 2 yıl 11 ay 24 gün hapis cezası olan 1 kişi yakalandı. Yakalanan 7 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.