DİYARBAKIR’DA KAÇAK SİGARA, CEP TELEFONU VE İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığınca, Çınar ilçe Jandarma Komutanlığı ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri Aşağıkonak Jandarma Karakol Komutanlığı önünde yol kontrol ve arama..

DİYARBAKIR’DA KAÇAK SİGARA, CEP TELEFONU VE İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığınca, Çınar ilçe Jandarma Komutanlığı ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri Aşağıkonak Jandarma Karakol Komutanlığı önünde yol kontrol ve arama noktasında icra edilen müşterek yol kontrol ve araması esnasında, Diyarbakır istikametinde seyir halinde olan yolcu otobüsünün durdurulduğu belirtildi.
Açıklamada, bahse konu araçta yapılan kontrolde, 5 bin 11 paket bandrolsüz kaçak sigara, 14 adet kaçak cep telefonu, 24 adet 330 milim ve 2 litre kaçak içki ele geçirildiği ifade edildi.
Olayla ilgili olarak, ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alındığı, yakalanan şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.