EVLAT NÖBETİ TUTAN BABA: “ORADA KALMAYIN, DEVLET SİZE SAHİP ÇIKACAKTIR”

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından kaçırıldığı iddiasıyla 3 Eylül 2019’da farklı kentlerden Diyarbakır’a gelen ailelerin HDP İl Başkanlığı önünde başlattığı oturma eylemi 866. gününde de sürüyor. Hatay’ın Antakya ilçesinde..

EVLAT NÖBETİ TUTAN BABA: “ORADA KALMAYIN, DEVLET SİZE SAHİP ÇIKACAKTIR”
Yayınlanma: Güncelleme:

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından kaçırıldığı iddiasıyla 3 Eylül 2019’da farklı kentlerden Diyarbakır’a gelen ailelerin HDP İl Başkanlığı önünde başlattığı oturma eylemi 866. gününde de sürüyor. Hatay’ın Antakya ilçesinde 2015 yılında iş yerinden eve gitmek için çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan oğulları Erhan Artık için eyleme katılan Aysel-Ekrem Artık çifti, evlatlarının PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığını ileri sürdü. Baba Ekrem Artık, oğlunun nerede olduğunu bilmediğini belirterek, “Sağ mı ölü mü, ne durumda hiç bilmiyorum. Annesiyle beraber katıldık, bizim hakkımızı kim verecek. Oğlum annen hastalandı, sen gittikten sonra bütün aile perişan oldu. Orası size göre değil, çıkın gelin. Biz ekmek peşinde koşan insanlarız, sen aklı başında bir insansın, orada ne işin var. Arkadaşlarınızla beraber devletinize ve askerinize sığının. Orada kalmayın, devlet size sahip çıkacaktır” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.