TREN RAYI SOYGUNCULARI

Hırsızlar artık ne sınır tanıyor ne de insanların yaşamlarını önemsemiyor. Rögar kapağı, demir kapı, internet kablosu, elektrik kablosu derken bu kezde hareket halindeki trenlerin kullandığı rayları çalıyorlar. Direkt insan yaşamına..

TREN RAYI SOYGUNCULARI
Yayınlanma: Güncelleme:

Hırsızlar artık ne sınır tanıyor ne de insanların yaşamlarını önemsemiyor. Rögar kapağı, demir kapı, internet kablosu, elektrik kablosu derken bu kezde hareket halindeki trenlerin kullandığı rayları çalıyorlar.

Direkt insan yaşamına kasıt eden nırsızların bu kez girişimleri deyim yerindeyse ellerinde patladı. Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığına bağlı Yenişehir İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler bir ihbarı değerlendirdi ve RAY hırsızlarını suçüstü yakaladı.

Diyarbakır Valiliği tarafından bir basın açıklaması yolu ile yapılan bilgilendirmede şunlara yer verildi: “Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Yenişehir İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan Alangör mahallesinde tren raylarından hırsızlık yapıldığı ihbarı alınmıştır. Alınan ihbar üzerine icra edilen devriye faaliyetinde tren raylarının demir aksamlarını sökmek suretiyle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehlikeye sokan M.F., S.Y. ve İ.Y. isimli şüpheliler suçüstü yakalanarak gözaltına alınmış, olay ile ilgili olarak Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) yetkililerine bilgi verilerek, şüpheliler hakkında çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklama kararı verilerek, cezaevine teslim edilmişlerdir. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen adli ve mülki görevlere artan bir azim ve kararlılıkla aralıksız olarak devam edilmektedir.”

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.