DÃœ’DE TERÖR PROPAGANDASINA OPERASYON: 4 GÖZALTI

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Dicle Üniversitesi kampüsünde terör örgütü PKK/KCK propagandası yapma, eylem ve etkinliklere katılma, basın açıklaması, ders boykotu, sınıf boşaltma, stant açma gibi..

DÃœ’DE TERÖR PROPAGANDASINA OPERASYON: 4 GÖZALTI
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır Ä°l Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Åžube Müdürlüğü ekipleri, Dicle Ãœniversitesi kampüsünde terör örgütü PKK/KCK propagandası yapma, eylem ve etkinliklere katılma, basın açıklaması, ders boykotu, sınıf boÅŸaltma, stant açma gibi faaliyetleri yürüttükleri tespit edilen Aydın Erdem Özgür Öğrenci DerneÄŸi’nin (AYDIN-DER) kurucularına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda, 1’i avukat, 1’i doktor, 1’i müteahhit olmak üzere 4 kiÅŸi gözaltına alındı. Dernekte ve şüphelilerin evlerinde yapılan aramada, yasaklı kitaplar, örgütsel dokümanlar ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildiÄŸi belirtildi.
Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.