EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ AKTAŞ’TAN VALİ KARALOĞLU’NA ZİYARET

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve beraberindeki Daire Başkanları, Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.Vali Karaloğlu, Aktaş ve Daire Başkanları ile makamında görüşme gerçekleştirdi. Diyarbakır’ın huzur ve güvenliği konusunda..

EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ AKTAŞ’TAN VALİ KARALOĞLU’NA ZİYARET
Yayınlanma: Güncelleme:
Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve beraberindeki Daire Başkanları, Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Vali Karaloğlu, Aktaş ve Daire Başkanları ile makamında görüşme gerçekleştirdi. Diyarbakır’ın huzur ve güvenliği konusunda istişarelerde bulunulan görüşme sonrası Karaloğlu, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ile daire başkanlarını kadim şehir Diyarbakır’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Aktaş ise misafirperverliğinden dolayı Karaloğlu’na teşekkür etti. Ziyarette İl Emniyet Müdürü Dr. Hüseyin Aşkın’da hazır bulundu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.