DİYARBAKIR’DA YENİ TRAFİK CEZA TARİFESİ ALKOLLÜ SÜRÜCÜLERE KESİLDİ

Diyarbakır’da 2022 yılının ilk uygulaması gerçekleşti. 2 oranında zamlanacağı bilgisi Resmi Gazete’de yayınlanmıştı. Saat 00:01’de alkollü olarak yakalanan sürücüler zamlı yeni tarife cezaları kesildi. Sürücüler uygulamayı görünce kimisi şoför değiştirmeye..

DİYARBAKIR’DA YENİ TRAFİK CEZA TARİFESİ ALKOLLÜ SÜRÜCÜLERE KESİLDİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’da 2022 yılının ilk uygulaması gerçekleşti. 2 oranında zamlanacağı bilgisi Resmi Gazete’de yayınlanmıştı. Saat 00:01’de alkollü olarak yakalanan sürücüler zamlı yeni tarife cezaları kesildi. Sürücüler uygulamayı görünce kimisi şoför değiştirmeye çalıştı, kimisi park ederek aracından kaçmak istedi. Sürücüsünü değiştiren bir araçta direksiyon başına geçen şahısın da alkollü çıkması sonucu iki kişiye aynı anda ceza işlemi yapılırken, güvenlik güçlerinin dikkati sayesinde sürücü değişimi ve park ederek kontrol noktasından kaçmak isteyen sürücülere alkol metreyi üfleterek ceza kesildi. Birçok araç trafikten men edilirken, basın mensuplarının o anları kayıt etmesine karşı gelen sürücüler kamerayı kırmaya çalıştı. Öte yandan kimi sürücüler ise alkol metreyi üflememek için dakikalarca direndi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.