21 YIL HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHSI JASAT YAKALADI

Diyarbakır’da 2017 yılından itibaren “Silahlı Yağma” suçundan aranan ve hakkında 21 yıl, 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ö.S. isimli şüpheli İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından..

21 YIL HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHSI JASAT YAKALADI
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’da 2017 yılından itibaren “Silahlı Yağma” suçundan aranan ve hakkında 21 yıl, 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ö.S. isimli şüpheli İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yapılan operasyonla yakalandı. Şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine konuldu.
Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik başlatılan operasyonlar kapsamında, yapılan titiz çalışmalar sonucunda, 2017 yılından itibaren “Silahlı Yağma” suçundan aranan ve hakkında 21 yıl, 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ö.S. isimli şüpheli, Yenişehir ilçesi Şehitlik mahallesinde icra edilen operasyon sonucunda yakalanarak, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandığı bildirildi.
Açıklamada, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen adli ve mülki görevlere artan bir azim ve kararlılıkla aralıksız olarak devam edilmekte olduğu kaydedildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.