YILBAŞI ÖNCESİ TONLARCA BOZUK GIDAYA EL KONULDU

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yılbaşına sağlıklı, huzurlu bir şekilde girmeleri için gıda mühendisleri ve zabıtalar eşliğinde denetim yaptı. Sağlık İşleri ve Zabıta Daire Başkanlıklarınca yapılan denetimlerde, işletmelerdeki yiyecek ve içeceklerin..

YILBAŞI ÖNCESİ TONLARCA BOZUK GIDAYA EL KONULDU
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yılbaşına sağlıklı, huzurlu bir şekilde girmeleri için gıda mühendisleri ve zabıtalar eşliğinde denetim yaptı. Sağlık İşleri ve Zabıta Daire Başkanlıklarınca yapılan denetimlerde, işletmelerdeki yiyecek ve içeceklerin son kullanma tarihleri, mekanlardaki hijyen durumu titizlikle kontrol edilirken eksiği olan iş yerlerine uyarıda bulunulduğu bildirildi.
Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, 2021 yılı boyunca çalışmalarında 5 ton kırmızı ve beyaz et olmak üzere 6 ton gıda maddesine el koyarak imha edilirken, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, halkın güvenli gıdaya ulaşması için çalışmalarına devam edeceği belirtildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.