DİYARBAKIR’DA TRAFO HIRSIZLARI TUTUKLANDI

Diyarbakır Valiliğinden yapılana açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ve Sur İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanı Doğuçanakçı ve Tezgeçer Mahallelerinde farklı günlerde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından trafodan hırsızlık olayı..

DİYARBAKIR’DA TRAFO HIRSIZLARI TUTUKLANDI
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır Valiliğinden yapılana açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ve Sur İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanı Doğuçanakçı ve Tezgeçer Mahallelerinde farklı günlerde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından trafodan hırsızlık olayı meydana geldiğini belirtti. Açıklamada, “Faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalar sonucunda, olayda kullanıldığı değerlendirilen beyaz renkli şüpheli bir araç tespit edildiği ve hırsızlık olaylarını V.O., Ö.Y. ve B.L. isimli şahısların birlikte gerçekleştirdikleri anlaşılmıştır. Müteakiben şüpheliler Bismil ilçe merkezinde yakalanarak gözaltına alınmışlardır. Olay ile ilgili olarak, ele geçen malzemelere el konulmuş, 2 şüpheli çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmışlardır” denildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.