BİR FACİA HABERİ OKUYABİLİRDİNİZ…

Diyarbakır’ın Kayapınar İlçesi Fırat Mahallesi 583. sokakta bulunan 6 bloklu yeni bir sitenin bir bloğunda doğalgaz borusundan sızan gaz kaçağı bütün binayı sardı. Kaçağı fark eden bina sakinleri Diyargaz ekiplerine..

BİR FACİA HABERİ OKUYABİLİRDİNİZ…
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’ın Kayapınar İlçesi Fırat Mahallesi 583. sokakta bulunan 6 bloklu yeni bir sitenin bir bloğunda doğalgaz borusundan sızan gaz kaçağı bütün binayı sardı. Kaçağı fark eden bina sakinleri Diyargaz ekiplerine haber verdi. Kısa bir süre içerisinde olay yerine gelen Diyargaz ekipleri güvenliği aldıktan sonra yaşanan gaz kaçağına müdahale ederek facianın önüne geçti. Ekiplerce kaçağın sızdığı borular tamir edilirken, vatandaşların bu kış ortasında mağdur olmaması adına aynı gün içerisinde çalışmalarını tamamlayıp tekrar gaz vermeye başladı.


VATANDAŞLAR KORKU DOLU ANLARI ANLATTI
Yaşadıkları panik anlarını anlatan site sakinlerinden Ç.K.: “Evimin kapısını açıp dışarı çıkmak istediğimde bina içerisinde yoğun bir gaz kokusu olduğunu hissettim. Binayı adeta bir gaz bulutu sarmış gibiydi. O yoğun gaz kokusu ile kendimden geçmeye ramak kalmıştı. Sanırım benden önce gaz kaçağını farkeden diğer sakinler Diyargaz’a haber vermiştiler. Ekiplerin geldiğini gördüm, bina boşaltıldıktan sonra ekipler anında kaçağa müdahale edip faciayı önlediler. Sanırım kısa sürede müdahale edilmemiş olsaydı belkide şuan yaşamıyor olurduk. Bu sebepten kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

DİYARGAZ GENEL MÜDÜRÜ M. SALİH DENİZ


“24 SAAT DİYARBAKIR HALKINA HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYORUZ”
Konuyla ilgili görüş belirten Diyargaz Genel Müdürü M. Salih Deniz, tecrübeli ekipleri ile yaşanan gaz kaçaklarına anında müdahale ettiklerini söyledi. Belirtilen noktada yaşanan kaçağın ihbar edilmesinin ardından ekiplerinin zaman kaybetmeden olay yerine geçtiklerini de sözlerine ekleyen Deniz, “Bize gaz kaçağı ihbarı gelir gelmez hiç bir şekilde vakit geçirmeden ekiplerimiz ile olay yerine gidip müdahale ediyoruz. Belirtilen adrestede borunun delinmesi sonucu bir gaz kaçağı mevcuttu. Gaz bütün binayı sarmıştı, ekiplerimiz önce güvenliği sağlayıp, ardından gaz kaçağına müdahalede bulundular. Gerekli işlemler yapıldıktan sonra vatandaşlarımızın mağdur olmaması adına yapılan incelemelerden sonra kesilen gaz kısa bir süre içerisinde tekrardan verilmeye başlandı. Ekiplerimiz ile 24 saat Diyarbakır halkına hizmet vermeye devam ediyoruz” diye konuştu.
Diyargaz ekiplerinin başarılı çalışmaları vatandaşlardan takdir topladı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.