HIRSIZ, PAZARCIYI TERAZİSİZ BIRAKTI

Diyarbakır’da kimliği belirsiz şahıs, gece geç saatlerde araçları kontrol ettikten sonra gözüne kestirdiği bir minibüsün camını taşla kırdı. Hırsız, mağdur pazarcıyı terazisiz bırakıp kayıplara karışırken o anlar güvenlik kamerasına yansıdı…

HIRSIZ, PAZARCIYI TERAZİSİZ BIRAKTI
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’da kimliği belirsiz şahıs, gece geç saatlerde araçları kontrol ettikten sonra gözüne kestirdiği bir minibüsün camını taşla kırdı. Hırsız, mağdur pazarcıyı terazisiz bırakıp kayıplara karışırken o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Hırsızlık olayı, Bağlar ilçesi Lezgin Avcı Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, pazarcılık yapan Hüseyin Tosun, aracını pazarın kurulacağı cadde üzerine bıraktı. Hırsız, gece 02.10 sularında araçları kontrol ettikten sonra gözüne kestirdiği minibüsün camını taşla kırdı. Hırsız, daha sonra cebinden çıkardığı bıçakla minibüsün kapısını açarak içindeki teraziyi alıp kayıplara karıştı. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

“Bin lira zararım var”

Sabah tezgahını açmak için aracına yanaşan Tosun, aracının camı kırıldığını ve terazisinin olmadığını fark ettiğini söyledi. Araçta para olduğunu ve hırsızın parayı fark etmediğini belirten Tosun, “Hırsız, kapıyı kırdıktan sonra teraziyi alıp gidiyor. Yaklaşık bin liraya yakın bir zararım var. Polis ekipleri gereğini yapacağını söylediler” diye konuştu.

Tosun, hırsızdan şikayetçi olurken, polis ekipleri hırsızın yakalanması için çalışma başlattı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.