BAZ İSTASYONU HIRSIZLARI JASAT’TAN KAÇAMADI

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, jeneratörün ilgilere teslim edildiği belirtildi. Açıklamada, “Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, JASAT tarafından faili meçhul olayların şüphelilerinin tespit edilerek yakalanmasına yönelik başlatılan operasyonlar kapsamında, yapılan titiz çalışmalar..

BAZ İSTASYONU HIRSIZLARI JASAT’TAN KAÇAMADI
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, jeneratörün ilgilere teslim edildiği belirtildi. Açıklamada, “Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, JASAT tarafından faili meçhul olayların şüphelilerinin tespit edilerek yakalanmasına yönelik başlatılan operasyonlar kapsamında, yapılan titiz çalışmalar sonucunda; 13 Aralık 2021 günü Dicle ilçesi Kocaalan Mahallesinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından gerçekleştirilen ‘Baz istasyonundan hırsızlık’ olayının şüphelisi oldukları tespit edilen A.B. ve M.Ö. isimli şüpheliler yakalanarak, haklarında adli işlemlere başlanılmıştır. GSM şirketine ait 9,5 Kw’lık jeneratör şirket yetkililerine teslim edilmiştir. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen adli ve mülki görevlere artan bir azim ve kararlılıkla aralıksız olarak devam edilmektedir” denildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.