RUHSATSIZ SİLAH SATANLARA SUÇ ÜSTÜ

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığınca, yapılan istihbari çalışmalar neticesinde elinde çok sayıda ruhsatsız tabanca bulunduran şahısları bularak adalete teslim etmek maksadıyla, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce..

RUHSATSIZ SİLAH SATANLARA SUÇ ÜSTÜ
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığınca, yapılan istihbari çalışmalar neticesinde elinde çok sayıda ruhsatsız tabanca bulunduran şahısları bularak adalete teslim etmek maksadıyla, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Bağlar ilçesinde icra edilen operasyonun başarıyla tamamlandığı belirtildi.

Açıklamada, söz konusu operasyonda yapılan araç aramasında; 10 adet 7,65 milim çapında ruhsatsız tabanca ile tabancalara ait 10 adet şarjör ele geçirildiği kaydedildi. Olayla ilgili olarak, ele geçirilen tabanca ve şarjörlere el konulduğu, yakalanan 4 şüphelinin çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandığı, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik adli ve mülki görevlere artan bir azim ve kararlılıkla devam edileceği bildirildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.