Ergani Belediyesi’nden Eypio ve Tuğçe Kandemir konseri

Ergani Kaymakamlığı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Karaaslan’ın desteğiyle, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, İlçe Stadyumu’nda Eypio ve Tuğçe Kandemir konseri düzenlendi. Büyük ilgi gören konserde ilçe halkı stadyumu..

Ergani Belediyesi’nden Eypio ve Tuğçe Kandemir konseri
Yayınlanma: Güncelleme:

Ergani Kaymakamlığı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Karaaslan’ın desteğiyle, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, İlçe Stadyumu’nda Eypio ve Tuğçe Kandemir konseri düzenlendi. Büyük ilgi gören konserde ilçe halkı stadyumu doldurdu. İlk olarak sahne alan Eypio, “Günah Benim”, “Ay Kızım”, “Çek Çek”, “Naim” ve “Sen” şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi. Ardından sahneye çıkan Tuğçe Kandemir de “Seni Öptüğüm Sokak”, “İçimdeki Sen” ve “Kurban Olduğum” gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Bunun yanında Kürtçe “Şemle” şarkısını seslendirerek sahnesini bitirdi. Gecenin sonunda Kaymakam Karaaslan, konser veren sanatçılara teşekkür ederek, çiçek takdim etti.(DHA)

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.