BİSMİL TİCARET SİCİL TEMSİLCİLİĞİ HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Temsilciliklerden sorumlu olan DTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Avşar, Bismil, Silvan ve Ergani ilçelerinde DTSO’nun temsilciliklerinin bulunduğunu söyledi. Avşar, “Üyelerimizin bu temsilciliklerde oda sicil işlemlerini rahatlıkla gerçekleştirdiğini ancak ticaret..

BİSMİL TİCARET SİCİL TEMSİLCİLİĞİ HİZMET VERMEYE BAŞLADI
Yayınlanma: Güncelleme:

Temsilciliklerden sorumlu olan DTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Avşar, Bismil, Silvan ve Ergani ilçelerinde DTSO’nun temsilciliklerinin bulunduğunu söyledi. Avşar, “Üyelerimizin bu temsilciliklerde oda sicil işlemlerini rahatlıkla gerçekleştirdiğini ancak ticaret sicilinde yapılan tescil tadil gibi işlemleri burada gerçekleştiremedikleri için sıkıntılar yaşandığı tespit edilmiştir. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda Ticaret Bakanlığıyla gerekli görüşmeleri gerçekleştirerek Bismil’de Ticaret Sicil Temsilciliğini açtık. Bundan sonraki süreçte Bismil’de ikamet eden üyelerimiz Diyarbakır’a gelmek zorunda kalmadan gerek odadan yürütebilecekleri işlemleri gerekse de Ticaret Sicil Müdürlüğü bünyesinde yürütülen tüm işlemleri DTSO Bismil temsilciliğinde gerçekleştirebilecek. Bismil’de başlatılan pilot uygulamada elde edeceğimiz veriler ışığında kısa süre içinde Ergani ve Silvan ilçelerimize de Ticaret Sicil Temsilciliğinin açılmasının planlandığını amaçlamaktayız. Üyelerimize verilen hizmetlerin iş hayatına olumlu katkı sunmasına gayret ediyoruz. 2022 yılı sonlarında Bismil’deki temsilciliği tamamıyla Ticaret Odası’na dönüştürme yolunda çalışmalarımız sürüyor.
Bu vesileyle Bismil Ticaret Sicil Temsilciliğinin hayırlı olmasını dileyerek üyelerimizin talepleri doğrultusunda hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.