DİSKİ YENİ YERLEŞİM ALANLARINA KANALİZASYON ŞEBEKESİ DÖŞÜYOR

DİSKİ, yeni yapılaşmanın bulunduğu gölgelerde kanalizasyon şebekesinin sağlanması amacıyla yeni şebeke döşeme çalışmalarına başladı. DİSKİ, Silvan ilçesi kırsal Susuz Mahallesi ve şehir merkezi mahallelerinde yeni yapılaşma nedeniyle kanalizasyon şebekesi döşüyor…

DİSKİ YENİ YERLEŞİM ALANLARINA KANALİZASYON ŞEBEKESİ DÖŞÜYOR
Yayınlanma: Güncelleme:

DİSKİ, yeni yapılaşmanın bulunduğu gölgelerde kanalizasyon şebekesinin sağlanması amacıyla yeni şebeke döşeme çalışmalarına başladı. DİSKİ, Silvan ilçesi kırsal Susuz Mahallesi ve şehir merkezi mahallelerinde yeni yapılaşma nedeniyle kanalizasyon şebekesi döşüyor. Ekipler, master planlama kapsamında ihtiyaç duyulan depo ve altyapı şebekelerini tespit ediyor. Ekiplerin Susuz Mahallesi’nde yeni yapılaşmanın olduğu bölgede yürüttüğü kanalizasyon çalışması tamamlandı.
Vatandaşlar, DİSKİ’ye yaptıkları başvurunun sonuçlandığını ve çalışmalara hemen başlandığını belirterek yetkililere teşekkür etti.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.