ERGANİ’NİN KİTAP KURTLARI ANKARA’DA

Diyarbakır Ergani İlçe Halk Kütüphanesinde 2020 yılında en çok kitap okuyan 3 öğrenci, Şehit Yakınları ve Gaziler Federasyonu ile İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen “Bir hilal..

ERGANİ’NİN KİTAP KURTLARI ANKARA’DA
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır Ergani İlçe Halk Kütüphanesinde 2020 yılında en çok kitap okuyan 3 öğrenci, Şehit Yakınları ve Gaziler Federasyonu ile İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen “Bir hilal uğruna” projesi kapsamında 3 gece, 4 gün için Ankara’ya gönderildi. Kütüphane Müdürü Abdulbari Tanrıverdi kitap ve kütüphanelerin önemine dikkat çekmek ve okuma kültürünü yeni nesile aşılamak için kütüphaneden ödünç kitap alıp okuyarak ilk üçe giren 3 okuru Ankara’ya gönderdiklerini, ‘Bir Hilal Uğruna Projesi’ kapsamında Ankara’ya gönderilen ekibe okuyucuları da aldıkları için, Şehit Yakınları ve Gaziler Federasyonu yetkilerine teşekkür etti.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.