KÜTÜPHANELERİN İHTİYAÇLARI GİDERİLİYOR

Yazar Devran Sinanoğlu’nun öncülük ettiği, Diyarbakır’ın Çınar ilçesine bağlı Beşpınar Ortaokulu, Şehit Süleyman İyikul kütüphanesine Diyarbakır 8. Jet ana üst komutanlığındaki görevli Türk Silahlı Kuvvetleri personelleri kütüphane için gerekli olan..

KÜTÜPHANELERİN İHTİYAÇLARI GİDERİLİYOR
Yayınlanma: Güncelleme:

Yazar Devran Sinanoğlu’nun öncülük ettiği, Diyarbakır’ın Çınar ilçesine bağlı Beşpınar Ortaokulu, Şehit Süleyman İyikul kütüphanesine Diyarbakır 8. Jet ana üst komutanlığındaki görevli Türk Silahlı Kuvvetleri personelleri kütüphane için gerekli olan sandalye ve kitap yardımında bulundu. Yazar Devran Sinanoğlu, iş insanı Remzi Ava, eczacı Erdal Akildiz ve Şahabettin Çelik kütüphaneye katkıda bulundu. Yazar Sinanoğlu, okuyan insan duygularını ve düşüncelerini rahatlıkla ifade edebileceğini vurgulayarak, “Meramını anlatırken zorlanmaz. Okumayan insan ise kendini ifade etmekte göçük çeker ve şiddette başvurur. Okumak bir yerde kendini keşfetmektir, kendini tanımaktır, kendini anlatmaktır. Kitap ihtiyacı olan okullarımıza elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi. İş insanı Remzi Ava ise en büyük yatırım geleceğimiz olan çocuklara yapılan yatırım olduğunu aktararak ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini belirtti.
Eczacı Erdal Akildiz, çocuklara küçükken okumayı aşılamak gerektiğini şimdiden okuma alışkanlıklarını geliştirmeleri için onlara kitap hediye ettiklerini vurguladı. Şahabettin Çelik de, çocuklar yarının toplum emeli olduğunu, temeli sağlamlaştırmak için okumalı ve okutulmalı gerektiği ifadelerini kullandı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.