ERGANİ BELEDİYESİ ÇEVRE DÜZENLEMELERİNE DEVAM EDİYOR

Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk’ün talimatları ile Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent genelinde bulunan park ve refüjlerin bakım, onarım, temizlik ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Konu..

ERGANİ BELEDİYESİ ÇEVRE DÜZENLEMELERİNE DEVAM EDİYOR
Yayınlanma: Güncelleme:

Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk’ün talimatları ile Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent genelinde bulunan park ve refüjlerin bakım, onarım, temizlik ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Konu ile ilgili bilgi veren Kaymakam Öztürk, Ergani Belediyesi olarak park ve refüjlerde başlattıkları temizlik, yenileme, fidan dikimi gibi yeşil alan çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Kaymakam Öztürk, “Ekiplerimiz, anayollarda bulunan refüj ve kavşaklarda fidan dikimi ve çimlendirme işlemlerini gerçekleştiriyorlar. Aynı zamanda tüm parklarda bakım, onarım ve temizlik çalışmalarımız sürüyor. Ergani’miz, yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla daha güzel olacak” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.