DİYARBAKIR’DA BİR KİŞİ OTEL ODASINDA ÖLÜ BULUNDU

Olay, Sur ilçesindeki bir otelde meydana geldi. İddiaya göre otel işletmecinin kuzeni olan Faysal Akyıldırım (54), mal varlığı paylaşımı için Mersin’den Diyarbakır’a geldi. Dün gece saatlerinde otele geldiği sıralarda hasta..

DİYARBAKIR’DA BİR KİŞİ OTEL ODASINDA ÖLÜ BULUNDU
Yayınlanma: Güncelleme:

Olay, Sur ilçesindeki bir otelde meydana geldi. İddiaya göre otel işletmecinin kuzeni olan Faysal Akyıldırım (54), mal varlığı paylaşımı için Mersin’den Diyarbakır’a geldi. Dün gece saatlerinde otele geldiği sıralarda hasta olduğu iddia edilen Akyıldırım, hastaneye gitme teklifini reddederek otel odasına geçti. Sabah saatlerinde ise uyandırmak için odaya gelen otel görevlileri kapının açılmaması üzerine durumu yetkililere bildirdi. Kapının açılmasının ardından Akyıldırım yataktan düşmüş halde hareketsiz bir şekilde bulundu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemede Akyıldırım’ın hayatını kaybettiği belirlendi.
Akyıldırım’ın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere morga kaldırılırken, olayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.